Novi Sad
22.04.2012.
14:04 > 09:43
Povodom tragedije koja se dogodila u diskoteci "Kontrast", Udruženje građana "Tamburica Janike Balaža" organizuje dobrotvorni koncert u utorak, 24. aprila.
  • Glas iz škole

    23.04.2012 16:50
    neprimereno
    Smatram da je ovo neprimereno situaciji.
    Da li su oni uopšte dobili saglasnost porodica nastradalih za ovako nešto.
    Ako već treba pomoć u novcu - humanitarna izložba slika, fotografija, radovi mladih umetnika, javna tribina na temu bezbednosti ili nešto primerenije, ali muzika i to tamburaši nije po meri Novog Sada.
    Ili ja više ne znam šta je po meri Novog Sada?
  • Perica

    23.04.2012 09:20
    Lepo ali sramota.
    Lepo je to sto se organizuje ali ujedno je i sramota. Lepo ako moze biti lepo da se u tako kratkom periodu od tragedije muzikom obelezava secanja na nastradale.Da sacekamo malo. Sramota jer su vec "zaboravljeni " posto niko od onih koji su trebali da budu okrivljeni nije okrivljen.Inspekcija je zatvorila na desetine lokala posle tragedije sto samo znaci da nisu do tada radili svoj posao kako treba i da se "Kontrast" ili tragedije kojih hvala bogu nije bilo vise mogle desiti na vise mesta u gradu. Roditeljima nastradale dece nista nece pomoci da ublaze bol jer je to nemoguce a spomenik ili sta ce biti vec postavljeno nece nista znaciti posto se praksa sa nepostovanjem propisa nastavlja uz malu deviznu ili dinarsku protivrednost. Gradonacelnik i odgovorni nacelnici i ministri su trebali da zaglave robiju ali nazalost njih zakon cuva, dok deca zbog njihovog nepostostovanja zakona ginu.
    Sad ce nam objasnjavati i u predizbornoj kampanji ubedjivati kako je za sve kriv neko neznam ti ja ko ali oni nikako.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna